Sikeresen létrehoztad a kampányt!

A webirodában itt bármikor tudod módosítani a célösszeget és a kampány nevét. Ha eléri a kampány a 90%-ot, azt javasoljuk, hogy ne hozz létre új kampányt, hanem csak növeld a célösszeget.
Az alábbi gombra kattintva tudsz saját linket generálni a kampányodhoz:

Adományok összege jelenleg:

0 Ft

Adományok összege a legutóbbi beszámoló feltöltésekor:

%amount-raised-on-last-update%

Számlákkal igazolt költések összege:

%amount-verified%

Kötelezettség nélküli összeghatár:

%amount-limit%

Hátralévő összeg kötelezettség teljesítéséig:

%amount-remaining%

Segítsd túlélni a hónapot a krízishelyzetben lévő családok számára

Magyarországon közel 1 millió 800 ezer főt érint a szegénység vagy társadalmi kirekesztődés kockázata (KSH adatok 2020). Együtt segíteni tudunk nekik. Csatlakozz a havonta adományozók közösségéhez, hogy minden család alapszükséglete teljesüljön minden egyes hónapban.

Adományoddal az alábbi alapítványt támogatod:

Támogatott alapítvány:

TündérPakk Közhasznú Alapítvány

Adományod közvetlenül az alapítvány számlájára érkezik és az alapítvány vállalta, hogy a Givingo-n keresztül érkező támogatásokat 100%-ban jótékonysági célra költi el.

Tehát a működési költségeiket más forrásokból fedezik, így azzal a tudattal tudsz adni, hogy a teljes adományod rászoruló családokon fog segíteni.

Alább tudod követni az alapítvány beszámolóit, hogy a beérkezett adományokat mire költik, melyekről email értesítést is kérhetsz.

Gyakori kérdések

Miért jobb a Givingo-n keresztül adományozni, ha közvetlenül a civil szervezeteknek is lehetne?

Mert a civil szervezetek vállalták, hogy a Givingo-n keresztül érkező adományokat 100%-ban jótékonysági célra költik el, vagyis a működési költségeiket más forrásokból fedezik, így biztos lehetsz benne, hogy az adományod a civil szervezet egy konkrét projektjére kerül elköltésre. Ezen kívül a Givingo-ra feltöltött beszámolóikból láthatod, hogy mire költik el az adományokat, melyekről email értesítést is beállíthatsz adományozáskor.

Ha a Givingo-t is támogatom, mire kerül elköltésre az adományom?

A nekünk szánt adományokat az alapítványi célunknak megfelelően arra költjük, hogy minél több adományt tudjunk gyűjteni a velünk együttműködő civil szervezeteknek. Az adományodból tehát újabb civil szervezeteknek készítünk bemutató videókat, fizetett hirdetésekkel reklámozzuk őket, valamint honoráljuk az adománygyűjtő partnereink munkáját, hogy többet tudjanak foglalkozni az adománygyűjtéssel.

Nincs bankkártyám. Hogyan tudok átutalással adományozni?

A folyamatok teljes automatizációja miatt nincs mód adományozásra közvetlenül nekünk való átutalással, azonban arra lehetőséged van, hogy egy ingyenes Barion tárca regisztrációját követően pénzt utalj a Barion tárcádba, majd adományozáskor a Barion tárcádban lévő egyenlegeddel is fizethetsz.

A szükséges lépések tehát:
1. Regisztrálj itt egy ingyenes Barion tárcát
2. Töltsd fel átutalással a kívánt összeget a tárcádba (segítség itt)
3. Adományozáskor menj a "Fizetés Barion-nal" gombra
4. Végül válaszd ki a Barion egyenleggel történő fizetést (a bankkártyás opció alatt)

Fontos: Ha havi rendszerességű adományt szeretnél fizetni Barion tárcád egyenlegével, akkor figyelj arra, hogy a következő hónapokban a fordulónapok előtt (az automatikus levonások előtt) mindig utald át a tárcádba az adományozni kívánt összeget. A fizetési módot később bármikor megváltoztathatod, akár bankkártyára is válthatsz.

Honnan fogom tudni, hogy tényleg jó helyre kerül a pénz?

Minden civil szervezet vállalta a velünk kötött együttműködésben, hogy a rajtunk keresztül érkező adományok elköltéséről folyamatosan elküldenek nekünk minden számlát, valamint beszámolókat töltenek fel a honlapunkra.
Amennyiben az eddig összegyűlt adományok összege és a számlákkal igazolt költések összege közti különbség, VAGY az eddig összegyűlt adományok összege és a legutóbbi beszámoló feltöltésekor addig összegyűlt adományok összege közti különbség túllép egy közösen megállapított összeget (pl. 300.000 Ft-ot), akkor szüneteltetésre kerül a civil szervezet számára az adományozási lehetőség a kötelezettségek teljesítéséig. Tehát, ha jelenleg tudsz adományozni ezen az oldalon, akkor biztos lehetsz benne, hogy eddig teljesítették ezen kötelezettségeiket.
A limit minden civil szervezetnél attól függ, hogy általában milyen összegű kiadásaik vannak és mennyire gyorsan érkeznek az adományok, azaz el tudják-e megfelelően költeni a pénzt a céljaikra a limit elérése előtt.

Amelyik civil szervezet felkerül a Givingo-ra, az bizonyítani tudja, hogy nem csak gyorsan létrejött és gyűjti magának a pénzt?

Igyekszünk csak olyan civil szervezetekkel együttműködni, akik hitelesek számunkra, például médiában megjelent látható eredményeik vannak már, illetve több éve aktívan tevékenykednek. Ezen kívül - ahogy már az előbbi kérdésben is szó volt róla -, ha nem igazolják folyamatosan számlákkal és beszámolókkal a költéseiket, akkor szünetelésre kerül az adományozási lehetőség az oldalon.

Ha a cégem adományoz, csökkenthetem vele a cégem adóalapját?

Igen, mivel csak közhasznú civil szervezetekkel működünk együtt. A civil szervezetnek szánt összeg közvetlenül hozzájuk érkezik meg, ezért erről az összegről ők tudnak kiállítani támogatási igazolást. Az adományt visszaigazoló emailben megkapod a civil szervezet elérhetőségét, arra az email címre kell majd elküldened a céges adataidat, hogy az adóigazolást elkészítsék Neked.

Ha a civil szervezet támogatásán felül adományozol a Givingo Alapítványnak is, akkor ezen összegről tőlünk kérhetsz igazolást, azonban céged adóalapját ezzel egyelőre nem tudod csökkenteni, mert ahhoz előbb nekünk is közhasznúvá kell válunk (ez egy hosszabb folyamat az alapítványok életében).

Eddig adományozott összeg: 0 Ft

Adományozott összeg: 0 Ft

Adományok száma:  0 db

Eddig adományozott összeg:
 a(z) célösszegből

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Adományok száma: