Köszönjük az adományodat!

Nagyra értékeljük a támogatásodat, minden egyes adomány sokat jelent. Köszönjük, hogy számíthatunk Rád a világ jobbá tételében!
Két dolgot tudsz még tenni azért, hogy még több adomány gyűlhessen össze:

1

Kérjük, lájkold a(z) általad támogatott civil szervezet alábbi posztját, illetve szólj hozzá valamit, pl. hogy Te is adományoztál - ennek köszönhetően a Facebook több embernek fogja megmutatni a bejegyzést, így többen értesülhetnek az adományozási lehetőségről:

2

Csatlakozz hozzánk adománygyűjtőként kötöttségek nélkül, amiért anyagi juttatásban is részesülhetsz!

A velünk együttműködő civil szervezeteknek szánt adományokat 100%-ban ők kapják meg, azonban mi a Givingo-nak adott adományokból támogatjuk az adománygyűjtőinket is teljesítményük alapján. Ezzel is értékeljük a befektetett időt, energiát, és szorgalmazzuk, hogy legyenek minél többen, akik az adományok gyűjtésével tudnak foglalkozni, és akár csak ebből meg tudnak élni.

Fontos azonban, hogy a Givingo egy küldetés a világ jobbá tételéhez.
Elsősorban nem Rólad szól, hanem másokról.

Kiket keresünk?

  • Olyan adománygyűjtőket keresünk, akik elsősorban nem a pénzért akarják ezt csinálni, hanem azért, hogy jobbá tegyék a világot.
  • Akik célja az, hogy minél több értéket adjanak a világnak, mert tudják, hogy annál több értéket fognak akkor ők is visszakapni, akár pénzben, akár valami más, nem mérhető dologban.
  • Akik hisznek abban, hogy a másoknak való szolgálat nagyszerűséghez vezet. Akik hajlandóak minél több embert szolgálni, mert hiszik, hogy minden más meg fog adatni a hátralévő életükben, ha ezt megteszik.

Mit adunk a munkádért?

Az ajánlói rendszerünknek köszönhetően pontosan követni tudjuk, hogy ki(k)nek köszönhető egy-egy adomány és többszintű jutalékot kapsz azokból az adományokból, amit az emberek az adománygyűjtők támogatására és a Givingo működtetésére adtak közvetlenül Neked köszönhetően, vagy valamelyik csapattársad munkájának köszönhetően.

Célunk, hogy minél több adománygyűjtőnknek biztosítsunk olyan anyagi hátteret, ami elegendő ahhoz, hogy csak ebből meg tudjon élni.

Azonban úgy gondoljuk, hogy egy ilyen tevékenységgel nem lenne önazonos dolog havonta milliókat keresni sem tulajdonosként, sem adománygyűjtőként, ezért ezzel a tevékenységgel maximum havonta 500.000 pontot (1 pont = 1 Ft) tudunk jóváírni az egyenlegeden, ami szerintünk elegendő ahhoz, hogy akár csak ebből meg tudj élni egy átlagos életszínvonalon. Az efelett elért pontértéket minden hónapban fel tudod majd ajánlani egy, vagy több általad kiválasztott, velünk együttműködő civil szervezetnek, vagy a Givingo-nak.

Adománygyűjtői munkádat bárhol, bármikor végezheted, kötöttségek és elvárások nélkül.

Keress pénzt, és valósítsd meg a céljaidat azzal, hogy egy nemes ügyért dolgozol és részt veszel a küldetésünkben annak érdekében, hogy

minél több problémát megoldjunk közösen a világon, valamint csökkentsük a társadalmi szakadékot a gazdagok és a szegények között.

Milyen lehetőségeid vannak az adományok gyűjtésére?

Néhány példa, amit megtehetsz azért, hogy adományokat gyűjts az általad kiválasztott jó ügyekért:

  • Facebookon havonta 1-2x posztolhatsz az ismerőseidnek, vagy akár személyesen megkérheted őket, hogy nézzék meg az általad kiválasztott alapítvány bemutató videóját és fontolják meg a tevékenységük támogatását.
  • A szülinapodon kérheted az embereket, hogy ajándékok helyett adakozzanak inkább egy általad kiválasztott szívügyre.
  • Figyelemfelkeltő kampányokat indíthatsz, pl. lefuthatsz egy maratont, biciklizhetsz egy nagyobb távot, leborotválhatod a fél szakálladat, de olyanról is hallottunk már, hogy valaki 1 héten keresztül non-stop Facebook ÉLŐ adásban hallgatta az egyik általa utált előadó zenéjét, és részvétből gyűjtött össze rengeteg adományt :)
  • Gyermekeiddel limonádé standokat alakíthatsz ki és a meginvitálhatod a környéken élőket, hogy igyanak nálatok egy limonádét egy tetszőleges adományért cserébe a honlapunkra irányítva őket.

...a lehetőségek tárháza végtelen, légy kreatív, határ a csillagos ég!
Indíthatsz kampányokat egy konkrét célösszeg meghatározásával és anélkül is.

+1 opció: Ha nem szeretnél személyesen reklámozni, lehetőséged van a Givingo által kezelt "központi", fizetett hirdetések büdzséjéhez hozzájárulni tetszőleges összeggel, melynek köszönhetően hozzájárulásoddal arányos mértékben részesülsz a hirdetéseink eredményeiből.

Formáld át az energiádat, lelkesedésedet és idődet egy olyan értékké, ami pozitívan változtatja meg a világot!

Hiszünk egy olyan társadalomban, ahol nem rombolunk, nem csak a saját érdekeinket nézzük, hanem másokét is.

Hiszünk egy olyan világban, ahol széthúzás helyett alapérték az egységre és harmóniára törekvés embertársainkkal és környezetünkkel.

Hiszünk egy olyan összefogásban, ahol egymás fejlődését segítjük, hogy életünk minősége globális szinten folyamatosan növekedjen.

Ha együtt rezonálsz a küldetésünkkel, nincs más hátra, mint regisztrálj ingyenesen adománygyűjtőként, és kezdj el hatékonyan adományokat gyűjteni az ingyenes oktatási anyagunk segítségével. Tegyünk együtt azért, hogy a világ egy jobb hely legyen!

Ott kezdődik a nagyemberség, hogy az ember észreveszi, hogy mások is élnek a Földön őkívüle, és amit tesz, úgy teszi, hogy nemcsak magára gondol, hanem másokra is.

Szabó Magda